08 Eylül 2016 Perşembe 14:59
Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu Yapıldı

 Malatya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 18 şüpheliden 14'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, 18 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında kentte uyuşturucu ticareti yapan ve "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarıyla batı illerine uyuşturucu madde sevkiyatı gerçekleştirenlere yönelik 10 farklı adrese operasyon düzenlendi.

Arama yapılan ev, işyeri ve araçlarda, 50 kilo 109 gram esrar, 46 ecstasy hap, 299 kök kenevir bitkisi, 19 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 18 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlılardan 3'ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 14'üyse tutuklandı, 1 kişi de adli kontrol kararıyla serbest kaldı.

malatyada-uyusturucu-operasyonu-yapildi.jpgmalatyada-uyusturucu-operasyonu-yapildi-001.jpg

Son Güncelleme: 08.09.2016 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.