23 Nisan 2016 Cumartesi 14:08
Malatya'da 'Yağmur Akşamları' Etkinliği Düzenlendi

Malatya Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) İl Müdürlüğü, Kutlu Doğum Haftası kapsamında "Yağmur Akşamları" etkinliği düzenledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunun, 17 ilde "Kutlu Doğum Programları, Yağmur Akşamları" adı altında düzenlediği etkinlik Malatya Büyükşehir Belediyesi Konferans salonunda gerçekleşti.

İmam Hatip Yusuf Çelik'in, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte, Diyanet İşleri Başkanlığının Kutlu Doğum Haftası için hazırladığı video gösterime sunuldu.

Etkinlik sanatçı Eşref Ziya'nın konseriyle sona erdi.

Gençlerin ilgi gösterdiği programa Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen, YURTKUR Teftiş Kurulu Başkanı Cevat Taş, YURTKUR Malatya İl Müdürü Ebubekir Kayhan ve vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 23.04.2016 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.