16 Ağustos 2016 Salı 13:24
Malatya'da Yangın

 Malatya'nın Akçadağ ilçesinde kullanılmayan lise lojmanlarında çıkan yangında lojmanlarla yaklaşık 50 dönümlük alan zarar gördü.

Alınan bilgiye göre, Akçadağ ilçesine bağlı Karapınar Mahallesi'nde bulunan ve kullanılmayan Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesinin lojmanlarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri belediye bünyesindeki iş makineleriyle, kısa sürede büyüyen yangına müdahale etti. Yangın, ekiplerin uzun süren çalışması sonucu kontrol altına alınırken, yangında lojmanlar ve çevresindeki yaklaşık 50 dönümlük çam ağacı, kayısı gibi ağaçların bulunduğu alan zarar gördü.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Daire Başkanı Hanifi Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangında Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesinin 6 lojmanının hasar gördüğünü söyledi.

Yangının okula sıçramadan söndürüldüğünü belirten Acar, "Yangına 9 itfaiye aracı ve yaklaşık 25 personelle müdahale ederek söndürdük. Yangında 6 metruk ev de zarar gördü." ifadelerini kullandı.

Malatya'da Yangın

Malatya'da Yangın

Malatya'da Yangın

Malatya'da Yangın

Malatya'da Yangın

Malatya'da Yangın

Malatya'da Yangın

Son Güncelleme: 16.08.2016 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.