13 Temmuz 2015 Pazartesi 16:50
Malatya'da zabıta trafik ekiplerinin çalışmaları

MALATYA  - Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı trafik ekipleri, belediyenin sorumluluk alanındaki cadde ve meydanlarda denetimlerine devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kurumların karayolu güzergahlarındaki çalışmaları başta olmak üzere yol kapatma, trafiğe kapalı alanları denetleme, kaldırım işgallerini önleme, şehir içi ve şehirler arası ulaşımı sağlayan araçların denetimleri gibi faaliyetler yürüten Büyükşehir Belediyesi zabıta trafik ekipleri, aynı zamanda vinç kurma, beton dökme ve ev taşıma izinlerini de organize ediyor.

Şehir merkezinde araç trafiğine kapalı alanlarda bulunan elektronik delinatörlerin belirli saatlerde açılıp kapatılması çalışmalarını da yürüten ekipler, araç trafiğine kapalı sokakları denetliyor, kaldırıma park eden araçların sürücülerini uyarıyor.

Ekipler, başta Malatya Şehirler Arası Terminal İşletmesi olmak üzere Kuzey ve Doğu Garajlarının dışında yolcu indirip bindirmeleri ve firmaların araçlarının geliş gidiş işlemlerini de denetliyor.

Son Güncelleme: 13.07.2015 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.