25 Haziran 2015 Perşembe 10:39
Malatya'daki dar gelirli aileler için yaptırılan konutlar

Malatya'daki dar gelirli aileler için yaptırılan konutların yedek hak sahipliği için 22 Temmuz tarihine kadar Malatya Valiliği'ne başvuru yapabilecek. 

Malatya Valiliği Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından (SYDV) yapılan yazılı açıklamada, dar gelirli aileler için yaptırılan 1+1 konutların yedek hak sahipliğine, asil hak sahipleri yerleştirildikten sonra bloklarda boş konut kalması durumunda teslim edilmek üzere, 22 Temmuz 2015 tarihine kadar Malatya Valiliğinde başvuru alınacağı bildirildi. 

Başvuruların şahsen yapılacağı kaydedilen açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, kanunla kurulmuş herhangi bir sosyal güvenlik kurumuna tabi olmayan, 21 yaş üstü vatandaşların başvuruda bulunmaları gerektiği ektedir.

Son Güncelleme: 25.06.2015 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.