28 Ocak 2016 Perşembe 14:38
Malatya'dan Terörle Mücadele Eden Güvenlik Güçlerine Kayısı

  Battalgazi Belediyesince Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine kuru kayısı yollandı.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yazılı açıklamasında, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzuru için terörle mücadele eden güvenlik güçlerinin yanında olduklarını belirtti.

Kentteki esnaf ve kayısı üreticilerinin katkısıyla 2 ton kayısı temin ettiklerini vurgulayan Gürkan, kuru meyveyi başta Diyarbakır'ın Sur, Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçeleri olmak üzere terörle mücadele eden güvenlik güçlerine gönderdiklerini ifade etti.

Vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden asker ve polislere moral vermek istediklerini aktaran Gürkan, "Hemşehrilerimiz, ülkemizin milli birlik ve beraberliği konusunda çok hassastır. Oradaki güvenlik kuvvetlerimizin arkasında olduğumuzun bir göstermeye çalıştık" değerlendirmesinde bulundu.

Gürkan, desteklerinden dolayı Malatyalı esnaf ve kayısı üreticilerine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 28.01.2016 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.