19 Ocak 2016 Salı 12:58
Malatyaspor Teknik Direktörü Buz antiremana devam

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, "Öncelikle hedefimiz 40 puan, ondan sonra önümüze bakacağız" dedi.

Buz, Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası'ndaki idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmanda 2-1 yenildikleri 1461 Trabzon maçında bireysel hatalarının ön plana çıktığını söyledi.

Karşılaşmanın ilk yarısında iyi oynadıklarını anlatan Buz, takıma yeni katılan futbolcuların 2-3 günlük idmanla müsabakaya çıktığını ifade etti.

Transferlerin takıma katkı sağlayacağını ancak biraz zamana ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Buz, "Her takımın sıkıntıları olabiliyor. Öncelikle hedefimiz 40 puan, ondan sonra önümüze bakacağız" diye konuştu.

Bireysel hataları düzelteceklerini dile getiren Buz, şöyle devam etti:

"Bu hafta sahamızda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Kolay bir maç olmayacak. Çünkü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor hedefi olan bir takım ama sahasında mağlup oldu. Onlar da gardını alarak gelecek. Takımımız zamanla üzerine koyarak ilerleyecek. Sürece ihtiyacımız var. İyi bir takım olacağız."

Buz, 1461 Trabzon maçında taraftara galibiyet armağan etmek istediklerini ancak bunu başaramadıklarını aktardı.

Savaşan, iyi oynayan bir Alima Yeni Malatyaspor'u sahada göstermeye çalışacaklarını ifade eden Buz, "Milli maç arasını iyi değerlendirmeye çalışacağız. Bu sürede yeni transferlerin takıma uyumunu daha da hızlandıracağız" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Buz, anlaşmaya varılan Yiğitcan Erdoğan'ın henüz takıma katılmadığını sözlerine ekledi.

 

- Hazırlıklar başladı

 

İkinci yarının ilk haftasında 1461 Trabzon'a deplasmanda 2-1 yenilen Alima Yeni Malatyaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la iç sahada yapacağı maçı hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Buz yönetiminde gerçekleştirilen idmana hafif tempolu koşuyla başlayan futbolcular, daha sonra istasyon çalışması yaptı.

Malatyaspor Teknik Direktörü Buz antiremana devam

Malatyaspor Teknik Direktörü Buz antiremana devam

Malatyaspor Teknik Direktörü Buz antiremana devam

Malatyaspor Teknik Direktörü Buz antiremana devam

Malatyaspor Teknik Direktörü Buz antiremana devam

Son Güncelleme: 19.01.2016 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.