17 Mart 2016 Perşembe 16:13
Malatyasporlu Futbolcu Yiğitcan Erdoğan:

PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan, "Pek acil puanlara ihtiyacımız yok ama hem puan olarak rahatlamamız lazım hem de Malatyaspor'a yakışır şekilde mücadele etmek için galibiyet serisine devam etmemiz lazım" dedi.

Yiğitcan Erdoğan, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, takım olarak rahatlamaları için puanlara ihtiyaçları olduğunu dile getirerek, "Bir an önce bu işi bitirmeliyiz. Önümüzde uzun haftalar var. Pek acil puanlara ihtiyacımız yok ama hem puan olarak rahatlamamız lazım hem de Malatyaspor'a yakışır şekilde mücadele etmek için galibiyet serisine devam etmemiz lazım" ifadelerini kullandı.

Kendi performansına da değinen Yiğitcan Erdoğan, "Oyunculuğuma, kapasiteme ve yeteneklerime güveniyorum. Takıma katkı sağlayacağımı da adım gibi biliyorum. Ama burada oynadığım ilk maçın bu kadar olumlu geçmesi Allah'ın bir lütfudur. Bu maç iyi geçtikten sonra her maç üzerine koyarak, daha iyi bir tablo ortaya koyacağıma inanıyorum" şeklinde görüşlerini aktardı.

Yiğitcan Erdoğan, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Denizlispor maçından üç puanla ayrılmak istediklerini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 17.03.2016 19:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.