16 Mart 2016 Çarşamba 17:53
Mardin'de Polis Aracının Kaza Yapması

Mardin'in Nusaybin ilçesindeki trafik kazasında şehit düşen Mardin Terörle Mücadele Şube Müdürü Gaffari Güneş, Malatya'da son yolculuğuna uğurlandı.

Mardin'deki törenin ardından Güneş'in (44) cenazesi, helallik alınmak üzere Malatya'nın Yazıhan ilçesi Bahçelievler Mahallesi'ndeki babaevine getirildi.

Şehidin babası Ali Güneş, eşi Esin, çocukları Ataberk ve Onur Ata, burada gözyaşı döktü.

Daha sonra Battalgazi ilçesi Orduzu Mahallesi Taşpınar Hasan Akboğa Camisi'ne götürülen şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, polislerin omuzlarında katafalka konuldu.

Törene, şehit yakınlarının yanı sıra Malatya Valisi Süleyman Kamçı, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Avni Angun, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, asker, polis ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin eşi Esin Güneş, gözyaşı dökerek, "Gitti, benim canım gitti. Hakkımız helal olsun. Sen bize hakkını helal et gülüm. Ne olur hakkını helal et. Oy canım gitti, gülüm gitti, bir daha gelmeyecek. Git o Mardin'e yaz, çarşaf çarşaf şikayetleri yaz, gülüme yaptıklarını yaz. Çarşaf çarşaf şikayet etsinler. Ben insanım, ağlıyorum" dedi.

Şehidin yakınları da tabuta sarılarak Kürtçe ağıtlar yaktı.

İl Müftüsü Ümit Çimen'in kıldırdığı cenaze namazının ardından bir süre omuzlarda taşınan şehidin naaşı, Taşpınar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Defin işleminin ardından Vali Kamçı, şehidin eşi Güneş'e tabutun üzerindeki Türk bayrağını verdi.

Mardin Emniyet Müdürlüğüne ait polis aracının Nusaybin ilçesi girişindeki Emire Gözü Anadolu Lisesi yakınlarında zırhlı araçla çarpışması sonucu yaralanan 4 polisten Gaffari Güneş, Nusaybin Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Mardin'de Polis Aracının Kaza Yapması

Mardin'de Polis Aracının Kaza Yapması

Mardin'de Polis Aracının Kaza Yapması

Mardin'de Polis Aracının Kaza Yapması

Son Güncelleme: 17.03.2016 08:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.