11 Nisan 2015 Cumartesi 11:52
Masa Tenisi: Okullararası Yıldızlar Türkiye Şampiyonası

MALATYA - Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Türkiye Okullararası Yıldızlar Masa Tenisi Şampiyonası, Malatya'da sona erdi. 

Yakınca Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyona sonucunda, erkeklerde, Yalova 75. Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Türkiye Şampiyonu oldu. Ankara Özel Batıkent Samanyolu Ortaokulu şampiyonada ikinciliği elde ederken, Ankara Özel Samanyolu Nurettin Topçu Ortaokulu ise üçüncü oldu.

Kadınlarda, Kayseri Genç Sultan Koleji Türkiye Şampiyonluğunu elde ederken, Yalova Özel Bahçeşehir Ortaokulu ikinci, Bursa Emek Ortaokulu ise üçüncü oldu.

  Masa Tenisi Malatya İl Temsilcisi Nail Ölmez, Türkiye Okullararası Yıldızlar Masa Tenisi Şampiyonasına 19 erkek, 19 da kadın takımının katıldığını söyledi.

Son Güncelleme: 11.04.2015 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.