23 Mayıs 2016 Pazartesi 12:53
Maski, 3 Mahalleye Kanalizasyon Hattı Döşedi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünce, Hatunsuyu, Dilek ve Kaynarca mahallelerine 28 kilometrelik kanalizasyon hattı döşendi.

MASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, merkez Yeşilyurt ilçesi Kaynarca Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Genel Müdür Özgür Özdemir, MASKİ ekiplerinin alt yapı sorunlarının bir an önce tamamlanması için çalışmalarına devam ettiğini belirterek, Kaynarca Mahallesi’nde 3 bin 60 metrelik korige borularla kanalizasyon hattının döşendiğini aktardı. Özdemir, "Kaynarca Mahallemiz bizim için önemli. Yaz aylarının gelmesiyle çalışmalarımıza hız verdik. Hatunsuyu, Dilek ve Kaynarca mahallelerinde kanalizasyon alt yapı çalışmalarını tamamladık. Yaklaşık 2 milyon liraya mal olan çalışmalarda 28 kilometre kanalizasyon hattı, 231 parsel bacası yapımı ve 470 muayene bacası yapımı çalışmaları tamamlandı. Kaynarca Mahallemiz için 3 bin 60 metre kanalizasyon, 67 muayene bacası ve 22 parsel bacası yapımı çalışmalarını tamamladık. Sorunsuz bir Malatya için çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynarca Mahalle Muhtarı Osman Ay da Malatya’nın büyükşehir olmasıyla hizmet kalitesinin daha da arttığını kaydederek, mahalleliler adına yetkililere teşekkür etti.

Son Güncelleme: 23.05.2016 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.