11 Nisan 2015 Cumartesi 12:59
MASKİ Genel Müdürü Özdemir'den Eser'e ziyaret

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (MASKİ) Genel Müdürü Özgür Özdemir, Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser'i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette konuşan Eser, Gökpınar’dan gelecek içme suyunun Darende’ye hayat vereceğini söyledi.

Darende’nin öncelikli ihtiyaçlarından birinin kaliteli ve bol içme suyuna kavuşmak olduğunu belirten Eser, "O neden bu proje Darende için hayati önem taşımaktadır, bu proje üzerinde çok duruyoruz. Büyükşehir belediye başkanımız Ahmet Çakır'ın da desteğiyle çalışmalar ilerliyor. Gökpınar’dan gelecek içme suyu Darende’ye hayat verecek. İlçe merkeziyle belde ve köyden mahalleye dönüşen çok sayıda yerleşim alanımız bu imkandan yararlanacak" diye konuştu.

Özdemir ise MASKİ Genel Müdürlüğünün 2014 yılını yapılanma süreciyle geçirdiğini 2015’e yapılanmalarını tamamlamış olarak girdiklerini ifade etti.

Darende'de içme suyu anlamında uzun vadeli çalışmaları olduğunu kaydeden Özdemir, "Devlet Su İşleri ile su tahsisi ve diğer konulara dair görüşmelerimiz devam ediyor. Gerekli prosedürler tamamlandıktan sonra inşallah en kısa sürede suyu getirmiş olacağız" ifadesini kullandı.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı İrfan Kaya’nın da katıldığı görüşmenin ardından Eser ve Özdemir, Somuncu Baba Külliyesini ziyaret etti.

Son Güncelleme: 11.04.2015 13:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.