22 Haziran 2016 Çarşamba 12:23
Maski Personeli Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün geleneksel hale getirdiği personel buluşmasının bu yıl ikincisi yapıldı.

MASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Yeni Nikah Sarayı’nda yapılan buluşmada konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, MASKİ’nin 5 yılda kat edilmesi gereken yolu iki yılda kat ettiğini belirtti.

Çakır, MASKİ olarak büyük bir aile olduklarını kaydederek, "Ortaya bir hedef koyduk. Bir takım çalışması, bir ekip ruhu içerisinde inşallah bu çalışmalarımızı her geçen yıl daha da arttıracağız. Malatya’da MASKİ ağırlığını hissettiren, kurumsallaşmış, hizmet üreten, güçlü bir kadronun varlığını hep birlikte oluşturacağız. Şu an MASKİ’ye baktığımız zaman büyükşehirler içerisinde bütçesine göre en çok yatırım yapan şehirlerin içinde birinci sırada geliyoruz." ifadelerini kullandı.

MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir ise Malatya’nın her noktasına hizmet götürdüklerini ifade ederek, güçlü MASKİ, güçlü büyükşehir belediyesi, yaşanabilir bir Malatya ve daha güçlü bir Türkiye için hep birlikte çalışacaklarını belirtti.

Buluşmaya, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, MASKİ genel müdür yardımcıları, daire başkanları, şube müdürleri ve MASKİ personeli katıldı.

 

Son Güncelleme: 22.06.2016 15:08
Anahtar Kelimeler:
MalatyaPersonelMASKİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.