27 Temmuz 2016 Çarşamba 12:53
Maski'den İçme Suyu Hattı Çalışmaları

 Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü içme suyu hattı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

MASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, MASKİ, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçesine bağlı Çavuşoğlu, Aşağıbağlar, Tandoğan, Fırat, Çöşnük, Zaviye, Haciabdi, Şeyhbayram, Başharık ve Hasanvarol mahallelerinde ölçülebilir sistemler oluşturularak içme suyu hattı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, Malatya'da içme suyu şebeke sisteminin ekonomik ömrünü tamamlaması ve işletme zorlukları nedeniyle ölçülebilir alt bölge inşaat imalatlarını zaman kaybetmeden yapacaklarını belirtti.

Proje çalışmalarının tamamlanması sonrasında Malatya'nın içme suyu şebeke sisteminin uygun kriterlere göre yenilenerek teknolojik olarak ölçüm sistemlerinin monte edileceğini kaydeden Özdemir, "Bu kapsamda kademeli olarak eski font borular ve kısmi PVC boruların değişim ve yenilenme periyoduna girilecektir. Belli bir plan ve proje kapsamında Malatya genelinde sırayla ölçülebilir alt bölge çalışmalarımızı yapacağız. Sağlıklı bir içme suyu alt yapısına kavuşmak için ekiplerimiz haftanın yedi günü 24 saat çalışmalarını sürdürüyor" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 27.07.2016 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.