13 Nisan 2016 Çarşamba 10:23
Mesob Başkanı Keskin'in Mtb Başkanı Özbey'i Ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde oda başkanlarıyla birlikte Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey’i ziyaret etti.

MEBOB'tan yapılan yazılı açıklamada, ziyarette Keskin'in, 2015 yılının aralık ayında astsubay olan oğlunun terör örgütü PKK tarafından kaçırılması nedeniyle bir kez daha Gürsey Özbey'e geçmiş olsun dileklerinde bulunduğu belirtildi.

Açıkjlamda ayrıca Malatya Ticaret Borsasının yeni hizmet binasının hayırlı olmasını ve daha güzel çalışmalara vesile olmasını dileyen Keskin'in, "Çok güzel bir hizmet binası yapılmış. Emeği geçen herkesin eline sağlık. Malatya'ya, kayısıya ve borsaya yakışır bir hizmet binası olmuş. Hayırlı çalışmalara vesile olmasını diliyorum" dediği bildirildi.

Keskin'in görüşme sırasında kayısı konusunda da, "Kayısı sadece Malatya’yı ilgilendiren bir ürün değil. Kayısı aynı zamanda bölgesel bir ürün. Binlerce insan gelip burada aş ve iş buluyor, çocuğunun nafakasını çıkartıyor. İnşallah bu yılki kayısımız da, piyasada söylenen gibi değil, kayısımızın olacağını görüyoruz. Kayısı Malatya ekonomisinin lokomotifidir. Çarşı, pazarın canlanmasına büyük bir katkısı var." dediği ifade edildi.

Ticaret Borsası Başkanı Özbey'in de ziyarete gelen heyete teşekkür ederek, şehirlerin gelişiminde kurumların hizmet alt yapılarının modern bir hale kavuşmasının önemli olduğuna değinerek, "Malatya’ya yakışır, Malatyalı üreticilere ve borsamız üyelerine yakışan bir eser yapmanın gayreti içinde olduk. Malatya’ya modern laboratuvarı, satış salonu, konferans salonu olan bir bina kazandırdık. Daha güzel hizmetlere vesile olma gayesiyle bu binayı hazırladık" dedi denildi.

Son Güncelleme: 13.04.2016 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.