09 Aralık 2015 Çarşamba 17:25
MESOB Başkanlar Kurulu

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanlar Kurulu toplantısı düzenlendi.

MESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Esnaf Sarayı toplantı salonunda MESOB Başkanı Şevket Keskin'in başkanlığındaki toplantıya MESOB'a bağlı odaların başkanları katıldı.

Keskin, burada yaptığı konuşmada, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci'nin 64. Hükümet'te Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görevlendirilmesinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na teşekkür etti.

Kente 19 yıl aradan sonra bakanlık verildiğini anımsatan Keskin, şöyle devam etti:

"Gümrük ve Ticaret Bakanlığının ayrı bir özelliği var, esnaf ve sanatkar camiasının bağlı olduğu bir bakanlık. Bugüne kadar çözemediğimiz, zorlandığımız konuları inşallah Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci ile çözeceğimize yürekten inanıyorum. Önemli olan Malatya'da birlik ve beraberliği sağlamak. Eğer birlik ve beraberliği Malatya'nın tümü sağlarsa bu kentin başarısı olacak."

Esnaf ve sanatkar camiasının yeni dönemdeki taleplerine dikkat çeken Keskin, "Esnaf ve sanatkar camiasının bu dönemdeki beklentilerinden biri de özellikle 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu'nun yeniden düzenlenmesi" ifadesini kullandı.

Son Güncelleme: 09.12.2015 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.