14 Temmuz 2016 Perşembe 11:23
Mev Genel Başkanı Elgül'den Vali Toprak'a Ziyaret

 Malatya Eğitim Vakfı Genel Başkanı İsmet Elgül, Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Narin ve vakıf yöneticileri, Malatya Valisi Mustafa Toprak'ı ziyaret etti.

Toprak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başta Malatya olmak üzere Türkiye'nin çeşitli illerinde eğitim gören Malatyalı üniversite öğrencilerine verdikleri destekten, çeşitli alanlarda yürüttükleri hizmetlerden ve gösterdikleri nezaketten dolayı tüm vakıf üyelerine teşekkür etti.

Elgül ise kabulünden dolayı Toprak'a teşekkür ederek, vakıf adına yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Elgül, vakıf ve yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler vererek, Toprak'ın da kendilerine destek olacağına olan inancını belirtti.

Vakfın 1985 yılından eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın onursal başkanlığında kurulduğunu, bugüne kadar binlerce üniversite öğrencisine burs verdiğini belirten Elgül, genel merkezlerinin İstanbul'da olduğunu Ankara ve Malatya'da da şubeleri bulunduğunu kaydetti.

Son Güncelleme: 14.07.2016 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.