09 Ekim 2015 Cuma 19:35
MHP Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları

MHP Malatya Milletvekili adayları, seçim çalışmalarına devam etti.

MHP Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, MHP'li adaylar Önce Vatan Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.

Burada konuşan MHP Malatya Milletvekili adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu, şehitlik ve gaziliğin önemine işaret ederek, "Sizlere devlet olarak, vatandaş olarak neler yapsak azdır. Ödediğiniz bedelin karşılığı olmaz. Çünkü bizim var olma sebebimiz şehitler ve gazilerdir" ifadelerini kullandı.

 İslam dininde ve tarihte gazilik ve şehitliğin herkese nasip olmayacak yüce bir mertebe olduğunu kaydeden Kazancıoğlu, "Biz var olduğumuz müddetçe, ezanımız okunduğu ve bayrağımız dalgalandığı sürece düşmanlarımız olacaktır. Biz burada ölmesini ve yaşamasını bilen bir milletiz" dedi.

Önce Vatan Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Muharrem Kıbrız da  MHP Malatya il yönetimi ve milletvekilli adaylarının kendilerini ziyaret etmelerinden memnuniyet duyduğunu belirtti.

Son Güncelleme: 09.10.2015 19:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.