16 Mayıs 2016 Pazartesi 15:43
Milletvekili Aslanoğlu'nun Vefatının 2. Yılı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (MESOB) Şevket Keskin, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun vefatının 2. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ağbaba, mesajında, Aslanoğlu'nun Malatya için ayrı bir yerinin olduğunu belirtti.

Aslandoğlu'nun çok sevdiği Malatya'ya büyük hizmetleri bulunduğunu ifade eden Ağbaba, şunları kaydetti:

"Değerli büyüğüm, ağabeyim Mevlüt Aslanoğlu’nu aramızdan ayrılışının 2. yılında büyük bir saygı ve özlem ile anıyorum. Hem Türkiye'nin hem de Malatya'nın en çalışkan, üretken siyasetçilerinden biri olan Sayın Aslanoğlu’nun yokluğunu her geçen gün daha fazla hissediyoruz. Sayın Mevlüt Aslanoğlu aramızdan ayrıldığında yerinin doldurulamayacağını biliyorduk. Onun bizlere öğrettiği temiz ve ahlaklı siyaset yolunda Malatya’ya ve ülkemize daha fazla hizmet ederek Aslanoğlu’nun aziz hatırasını onurlandırmaya devam ediyoruz."

- Keskin'in mesajı

MESOB Başkanı Keskin de Aslanoğlu'nun sorunlara her zaman partiler üstü yaklaştığını ve hiçbir zaman ideolojik yaklaşım içinde olmadığını belirtti.

Aslanoğlu'nun sadece Malatya siyasetinde değil, Türkiye siyasetinde ayrı bir yeri bulunan bir halk adamı olduğunu kaydeden Keskin, şöyle devam etti:

"Rahmetli Aslanoğlu, herkes ve her kesimle samimi diyalog kurmuş ve ideolojik yaklaşımlardan uzak durmuş, sorunlara her zaman partiler üstü bakış acısıyla yaklaşmıştır. İyi bir Malatyalı, bir Malatya sevdalısıydı. Vefatının 2. yılında kardeşimiz, dostumuz, Malatya sevdalısı Aslanoğlu’na bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum."

Son Güncelleme: 16.05.2016 20:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.