28 Temmuz 2015 Salı 10:36
Milletvekili Tüfenkci'den ŞEKER-İŞ Şubesine ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Türkiye Gıda ve Şeker Sanayii İşçileri Sendikası (ŞEKER-İŞ) Malatya Şube Başkanı Nuri Murat ve sendika yönetimini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Milletvekili Tüfenkci, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık, İl Yönetim Kurulu üyeleri Murat Bozdağ ve Necmettin Karakaş ile gerçekleştirdiği ziyarette, şekerin Türkiye için stratejik bir ürün olduğuna dikkat çekti.

Tüfenkci, şeker fabrikalarının daha verimli hale gelmesi için gayret göstereceklerini kaydetti.

Malatya için Şeker Fabrikasının öneminin büyük olduğuna inandıklarını belirten Tüfenkci, "Bu noktada gerekli gayret ve çalışmalarımızı yaptık. Malatya Şeker Fabrikasının Türkiye ölçeğinde başarısının farkında olduğumuzu belirtmek isterim. Başarılarının devam edeceğine de inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

- "Terör örgütlerine anladıkları dilden cevap verildi"

Yaşanan terör olaylarına ve düzenlenen operasyonlara değinen Tüfenkci, son zamanlarda eli kanlı terör örgütlerinin Türkiye'nin başına bela olduğunu ve bunlara da anladıkları dilden cevap verildiğini vurguladı.

Son 13 yıldır ülkeyi yönetmiş, geliştirmiş, büyütmüş, zenginleştirmiş, demokratikleştirmiş bir parti olarak şu anda da ülkenin geleceğinin kaygısını ve sorumluluğunu taşıdıklarını belirten Tüfenkci, şunları kaydetti:

"Yine sorumluluk bize düşüyor. Ülkemizi hükümetsiz bırakmayız, herhangi bir kriz ortamına müsaade etmeyiz. PKK olsun, IŞİD veya DHKP-C olsun bu terör örgütlerinin eylemlerine, faaliyetlerine karşı gerekli cevap verilecek, veriliyor. Yapılan askeri ve asayiş operasyonlarıyla (terör örgütlerine) ciddi bir darbe vurulduğunu da milletimizin bilmesini isterim."

Son Güncelleme: 28.07.2015 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.