29 Mayıs 2015 Cuma 17:10
Öğrenciler asfalt şantiyesini gezdi

Malatya Metin Emiroğlu Anadolu Lisesi öğrencileri, Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığına bağlı İlçe Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek asfalt şantiyesini gezdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yakınca’daki asfalt tesislerini ziyaret eden öğrenciler, İlçe Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürü Hakan Demir’den yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Büyükşehir kanunuyla köylerin mahalleye dönüştüğünü belirten Demir, Malatya Büyükşehir Belediyesinin 10 bin kilometrenin üzerinde yol ağından sorumlu olduğunu ifade etti.

Büyükşehir belediyesinin insan hayatını olumlu etkileyecek hizmetleri üreten ve yürüten bir yapıda çalıştığını kaydeden Demir, "Büyükşehir Belediyesi her alanda insanlara önemli hizmetler veriyor. Biz, Malatya’nın bütün ilçe yolları ve mahalle yollarından sorumluyuz. Yol yapmak hem zahmetli hem de bir o kadar zordur. Kağıt üzerinde tatbik edip sahada bunu gerçekleştirmek uzunca ve zahmetli bir iştir. Ancak büyükşehir belediyesi olarak standartların çok üstünde yol hizmetleri yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Metin Emiroğlu Anadolu Lisesi Müdürü Metin Benli de mühendisliğe ilgi duyan sayısal grubu öğrencileri buraya getirerek geleceklerine yön vermek istediklerini belirtti.

Öğrenciler, tesislerde beton büz fabrikası ve asfalt laboratuvarını da gezdi.

Son Güncelleme: 29.05.2015 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.