20 Mart 2015 Cuma 16:29
Okullararası Badminton Grup Şampiyonası

MALATYA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığınca Malatya'da düzenlenen Okullararası Badminton Gençler Grup Birincilik Müsabakaları sona erdi.

Yakınca Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonada, Adıyaman, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Sivas, Şanlıurfa, Tunceli, Adana, Diyarbakır, Hatay ve Mersin'den 55 erkek, 60 bayan sporcu katıldı. Üç gün süren müsabakalar sonunda genç kadınlarda Erzincan Spor Lisesi birinci, Malatya Atatürk Kız Anadolu Lisesi ikinci, genç erkeklerde ise Erzincan Spor Lisesi birinci, Malatya Şehit Kemal Özalper Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ikinci oldu.

Müsabakalarda ilk iki sırayı paylaşan okullar 8-12 Nisan arasında Erzincan'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Şampiyonada dereceye giren okulların madalya ve başarı belgelerini Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen verdi. 

 

 

okullararasi-badminton-grup-sampiyonasi.jpgokullararasi-badminton-grup-sampiyonasi-001.jpg

Son Güncelleme: 20.03.2015 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.