27 Mart 2015 Cuma 17:56
Okullarda ve askeri birliklerde kayısı dağıtılması talebi

MALATYA (AA) - Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, okullarda ve askeri birliklerde kayısı dağıtılması taleplerine ilişkin, "Milli Savunma Bakanlığının kayısıyla ilgili bir alım gerçekleştireceği bilgisi bize geldi" dedi.

Malatya TSO'da düzenlenen mart ayı olağan meclis toplantısında konuşan Erkoç, kayısının okullarda ve askeri birliklerde dağıtılması konusunda ilgili mercilere gerekli girişimlerde bulunduklarını anımsattı.

Yetkililere, kayısı konusunda sıkıntıları olduğunu söylediklerini belirten Erkoç, fiyat noktasında istikrarsızlığın devam ettiğini ve yapılması gerekenin devlet alımı olduğunu kendilerine ifade ettiklerini anlattı. 

Erkoç, "Milli Savunma Bakanlığının kayısıyla ilgili bir alım gerçekleştireceği bilgisi bize geldi. Ama ne kadar olduğunu bilmiyoruz. Biz de katkı sunma ve kamuoyunun dikkatini çekme adına önümüzdeki hafta bir askeri birliğe kayısı ikramımız olacak. Konuyla ilgili görüşme yaptık. Önümüzdeki hafta içerisinde o birliğimize kayısıyı teslim edeceğiz" diye konuştu. 

Konuşmanın ardından gündem maddeleri konuşularak kara bağlandı.  

 

Son Güncelleme: 27.03.2015 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.