15 Nisan 2015 Çarşamba 17:02
Ortak Değerler Platformu 50 bin kitap dağıtacak

Malatya'da Ortak Değerler Platformu, Hz. Muhammed'in daha iyi tanıması ve öğretilmesi için 50 bin öğrenciye, "O'na Yolculuk" kitabını ücretsiz dağıtacak.

Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Ortak Değerler Platformu Sözcüsü Hüseyin Polat, platformun, insani değerlerin en büyük savunucusu ve temsilcisi Hz. Muhammed'e yönelik saldırılara karşı bir duruş ortaya koyarak, sahip oldukları tüm imkanları, Peygamberin insanlar tarafından doğru tanınabilmesi ve öğretilerinin öğrenilip hayata aktarılması için kullandığını belirtti.

Bu çerçevede sürdürülen dersler, seminerler ve nisan-mayıs aylarında ilin değişik yerlerindeki 90 okulda, "O'nu Anlamak" projesi kapsamında konferans çalışmaları başlattıklarını anlatan Polat, "Bununla birlikte, çalışmalarımıza katılan öğrencilerimize 50 bin 'O'na Yolculuk' kitabını ücretsiz dağıtacağız" diye konuştu.

Çalışmalarına destek veren kurum ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür eden Polat, "Çabalarımızın Peygamber efendimizin daha iyi tanınmasına ve öğretilerinin yaşanmasına vesile olmasını diliyorum" temennisinde bulundu. 

Son Güncelleme: 15.04.2015 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.