01 Temmuz 2015 Çarşamba 16:07
Ovacık Yaylası'nın yolu yenilendi

Arguvan ilçesinde bulunan Ovacık Yaylası'nın yolu yenilendi.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Malatya Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalıştıklarını ve onların ulaşamadığı yerlere ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Bu kapsamda Göçeruşağı Mahallesi ve çevre mahallelerin ortak kullandığı Ovacık Yaylası'nın yolunu yenilediklerini anlatan Kızıldaş, "Ovacık Yaylası, bölge halkı tarafından özellikle yaz aylarında yoğun olarak kullanılıyor. Bölgede ciddi bir küçükbaş hayvan varlığı bulunuyor" dedi.

Yaylada yaz ayları boyunca yaşamak durumunda olan vatandaşların istedikleri zaman ihtiyaçlarını temin etmek üzere kendilerine ulaşabileceklerini belirten Kızıldaş, "Mahallelerine artık rahatlıkla gidip geliyorlar. Biz kendi imkanlarımızla kısa bir sürede Ovacık Yaylası'nın stabilize yollarını yeniledik" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 01.07.2015 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.