24 Kasım 2015 Salı 11:03
Polisler çocuklar için oyun sahnesi yaptı

 

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında yürütülen "Ümidimiz Gençler Umudumuz Yarınlar" projesi çerçevesinde öğrenciler, "Kırmızı Başlıklı Kızın Maceraları" adlı oyunu izledi.

Çocukların tanımadıkları kimselere kapıyı açmamaları, ailelerinden izinsiz hiçbir şey yapmamaları, elektrikli eşyalarla oynamamaları gerektiği gibi çeşitli güvenlik mesajları içeren oyunda, polisler Murat Oğuzhan, Adem Korkmaz, Tuba Aslan ve Hüseyin Sarıtaş ile tiyatrocu Kevser ve Deniz Parlaktaş rol aldı.

Oyun sırasında öğrenciler polisler tarafından seslendirilen bazı şarkıları da eşlik etti.

Tiyatro grubunun Malatya'nın Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerindeki anaokulu, 1. ve 2. sınıflara yönelik sahnelediği oyunu bugüne kadar 22 okuldan 3 bin öğrencinin izlediği belirtildi.

Sabancı Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu öğrenciler ilgiyle izledi.

Son Güncelleme: 24.11.2015 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.