06 Nisan 2016 Çarşamba 13:58
Prof. Dr. Kızılay, İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne Aday Oldu

Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İnönü Üniversitesi rektörlüğü için aday olduğunu açıkladı.

Kızılay, yaptığı yazılı açıklamada, 2016 yılı haziran ayında İnönü Üniversitesi için rektörlük seçimi yapılacağını belirterek. mensubu olmaktan onur duyduğu İnönü Üniversitesi'nin farklı kademelerinde hekim, öğretim üyesi ve yönetici olarak uzun yıllardır çalıştığını ifade etti.

İnönü Üniversitesinin eğitim, bilim, sanat ile spor alanlarında ulusal ve uluslararası düzeyde saygın bir üniversite yapmak için rektörlüğe aday olduğunu bildiren Kızılay, "Üniversitemiz 41 yılda belli bir mesafe almış bulunmaktadır. Bazı alanlarda elde edilen başarıları üniversitenin tümüne yaymanın gerekliliğine inanıyorum. Üniversitemizin bütün eğitim birimlerinde yüksek standartları yakalamak hedefimizdir. Bilimsel değerlerle donanmış, aklın ve kalbin yönettiği, kararlı, dinamik, sorgulayan, fikir üreten ve yorumlama yeteneğine sahip öğrenciler yetiştirmek amacımızdır" ifadelerini kullandı.

İnönü Üniversitesi'nin şehre, bölgeye, ülkeye bilgi, değer ve strateji üreterek öncülük edeceğini kaydeden Kızılay, sağlık alanında üniversiteyi Türkiye'nin en iyi merkezi yaparak Türkiye'nin en donanımlı kanser merkezini şehre kazandırmak istediğini belirtti.

Son Güncelleme: 07.04.2016 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.