30 Eylül 2015 Çarşamba 17:08
PTT, su faturalarından işlem ücreti almayacak

Malatya Posta ve Telgraf Teşkilatı AŞ'nin (PTT) vatandaşlardan su faturalarının tahsilatı için işlem ücreti almayacağı bildirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, MASKİ ve PTT Malatya Başmüdürlüğü arasında protokol yapıldı.

Bu kapsamda PTT'de su faturalarının tahsili sırasında vatandaşlardan istenen bir liralık işlem ücreti alınmayacak.

MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, PTT Malatya Başmüdürü Fahri Ocak'ı makamında ziyaret etti.

Özdemir, daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak için çalıştıklarını belirterek, bu çerçevede bir liralık işlem ücretini MASKİ'nin üstlendiğine dikkati çekti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın onayıyla PTT ile anlaşmaya vardıklarını kaydeden Özdemir, "Bundan sonra vatandaşlarımız, PTT aracılığıyla ilçelerimizde su faturalarını herhangi bir bedel ödemeden rahatlıkla ödeyebilecek. Katkılarından dolayı PTT Başmüdürümüze tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Fahri Ocak da anlaşmanın Malatyalılara hayırlı olmasını diledi.

Son Güncelleme: 30.09.2015 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.