22 Nisan 2016 Cuma 11:23
'Renk Kat Hayatıma' Projesi

Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce yürütülen "Renk Kat Hayatıma" projesi kapsamında müdürlük yetkilileri, Arguvan'daki 82 engelli ailesiyle bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce yürütülen "Renk Kat Hayatıma" projesi kapsamında Arguvan Abdal Musa Kültür Derneği'nde gerçekleştirilen etkinliğe, Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Oktay Taş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İzzet Güçlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özmen Düz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileriyle 82 engelli ve ailesi katıldı.

Kaymakam Yosunkaya ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Taş, etkinlikte engelliler ve aileleriyle yakından ilgilendi.

Engellilerin sorunlarını dinleyen Yosunkaya ve Taş, engelli aileleriyle yemek yedi.

Kaymakam Yosunkaya, etkinlikte tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Son Güncelleme: 22.04.2016 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.