15 Aralık 2015 Salı 15:45
Samsunspor maçı hazırlıkları

 PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, ligin 16. haftasında sahasında oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı.

Yardımcı antrenör Zafer Hızarcı, TFF Antrenman Sahası'nda gerçekleştirilen idman öncesi futbolcularla toplantı yaptı. Antrenmana hafif tempolu koşuyla başlayan sporcular, ısınma hareketlerinin ardından topla çalıştı.

Kaleci Vedat Kapurtu, gazetecilere yaptığı açıklamada, son 5 haftada zor maçlar oynamalarına rağmen bu süreçte takım olarak iyi performans sergilediklerini söyledi.

İç sahaya göre deplasmanda daha başarılı olduklarını anımsatan Kapurtu, "Deplasmandaki performansımızı içeride de sergilemeyi hedefliyoruz. Kalan maçlarımızı kazanıp sezonun ilk yarısını en iyi yerde tamamlamak istiyoruz" dedi.

Kapurtu, sezonun ikinci yarısına iyi hazırlanacaklarını vurguladı.

Takıma yapılacak takviyelerle bir üst ligi zorlayacaklarını anlatan Kapurtu, "Çünkü iyi bir gidişatımız var, bunu yapacak güçteyiz. Her maçta olduğu gibi Samsunspor maçında da taraftarlarımızın takımlarını desteklemelerini istiyoruz. İnşallah bu maçla sahamızdaki kötü gidişatımızı durduracağız" ifadelerini kullandı.

Kapurtu, başarılı olmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini sözlerine ekledi. 

Son Güncelleme: 15.12.2015 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.