07 Ağustos 2015 Cuma 15:39
Şehit Teğmen Tanrıverdi'nin ismi kütüphanede yaşatılacak

Şırnak'ta terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Piyade Teğmen İbrahim Tanrıverdi'nin hatırasına doğup büyüdüğü mahallede kütüphane kurulduğu bildirildi.

Yeşiltepe Eğitim Derneğinden (YEŞİLDER) yapılan  yazılı açıklamaya göre, şehit Tanrıverdi'nin hatırasının yaşatılması için YEŞİLDER üyesi üniversiteli gençler tarafından Yeşiltepe Mahallesi'ne kütüphane kuruldu.

Kütüphaneye kitap, raf ve bilgisayar bağışı yapılması için en kısa zamanda kampanya başlatılacak. Hayırseverlerin konuyla ilgilenmesi için çağrıda bulunuldu.

YEŞİLDER Yönetim Kurulu Başkanı Mümtaz Toy, 100 bin kişinin yaşadığı mahallede kütüphane olmadığına dikkat çekerek, "Kurdumuz kütüphaneyle bölgedeki eğitim seviyesinin yükselmesine de ciddi katkı sağlanmış olacak" ifadesini kullandı.

Son Güncelleme: 07.08.2015 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.