05 Nisan 2015 Pazar 14:47
Seyrantepe'de yol genişletme çalışmaları

MALATYA  - Malatya Büyükşehir Belediyesince, yeni yerleşim bölgelerinden Seyrantepe’de yol açma ve genişletme çalışmaları yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı Yol Yapım ve Asfalt Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla Seyrantepe'deki mevcut 7 metre genişliğindeki yolun 15 metreye çıkarıldığı belirtildi.

Yolun Çöşnük Mahallesi girişinde kalan kısımların asfalt, Seyrantepe’den Çevreyolu Malatya Anadolu Lisesi kavşağına kadar olan kısmın ise toprak olduğu kaydedilen açıklamada, yolun asfalt olan kısımlarına bakım yapıldığı, diğer kısımlarda ise keskin virajların genişletildiği, yola alt temel malzeme seriminin yapıldığı ifade edildi.  

Seyrantepe’den Çevreyoluna kadar olan kısmında sağ ve sol tarafına gelişi güzel bırakılan hafriyat atıklarının da yine Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kaldırıldığı belirtilen açıklamada, bölgede hafriyat atıklarının oluşturduğu görüntü kirliliği ortadan kaldırıldıktan sonra, alanda hafriyat dökümüne izin verilmeyeceği ve belirlenen alan dışında döküm yapanlar hakkında yasal işlem başlatılacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından, yolun alt temel ve temel çalışmaları tamamlandıktan sonra asfaltının da yapılacağı belirtildi. 

Son Güncelleme: 05.04.2015 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.