27 Temmuz 2016 Çarşamba 11:43
Silah Altına Alınacak Yükümlülere Çağrı

 Yeşilyurt Askerlik Şubesi Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda, er statüsündeki yükümlülerin temmuz-ağustos aylarında 2 grup halinde silah altına alınacağı belirtildi.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, askerliklerine karar aldıran er statüsündeki yükümlülerin 1996/3 tertip olarak ağustos-ekim aylarında 2 grup halinde silah altına alınacakları belirtildi.

Yükümlülerin sevk edilecekleri eğitim merkezlerini 15 Temmuz'dan itibaren e-devlet kapısı üzerinden öğrenebilecekleri aktarılan açıklamada, isteyenlerin, birinci gruplar için 28 Temmuz'a kadar, ikinci gruplar için de 8-19 Eylül tarihleri arasında askerlik şubelerine gitmeden sevk belgelerini alabilecekleri kaydedildi.

Açıklamada, sevke tabi tutulanların sınıf ve eğitim merkezlerini gösteren listelerin askerlik şubesi ilan levhasına asıldığı, toplu sevklerin 1-4 Ağustos tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.

Evraklarını almak için başvuran yükümlülerin yanlarında nüfus cüzdanları bulundurmaları gerektiği de hatırlatılan açıklamada, sevk evraklarının birinci gruplar için en geç 4 Ağustos, ikinci gruplar için de 23 Eylül tarihine kadar alınması gerektiği vurgulandı.

Açıklamada son olarak sevk evraklarını almayanlarla, aldıkları halde birliklerine katılmayanların idari para cezasıyla cezalandırılabileceğine dikkat çekildi.

Son Güncelleme: 27.07.2016 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.