13 Eylül 2015 Pazar 14:15
Şırnak'ta polise yapılan bombalı saldırı

Şırnak'ta uygulama yapan polis ekibine teröristlerce bomba yüklü araç ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda şehit düşen, polis memuru Şahin Altmış'ın (45) memleketi Malatya'daki ağabeyinin evinde acı hakim.

Şahin Altmış'ın Yeşilyurt ilçesi Koyunoğlu Mahallesi Hacıevliya Sokak'taki bir apartmanda oturan ağabeyi Nurettin Altmış ve babası Mustafa Altmış'a acı haber verildi.

Ambulansın hazır bekletildiği sokakta belediye ekipleri tarafından taziye çadırı kurulması için çalışma yapılıyor.

Malatya Valisi Süleyman Kamçı ve İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal da şehidin ağabeyinin evine gelerek taziyelerini bildirdi.

Şehidin ağabeyinin evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

Şehit Şahin Altmış'ın annesi Mediha Altmış'ın 15 yıl önce vefat ettiği belirtildi. Şehit Altmış'ın bir ablası ve bir ağabeyi olduğu belirtildi.

3 çocuk babası Altmış'ın eşi Özlem Altmış ve çocuklarının Adana'dan Malatya'ya gelmek üzere yola çıktığı, Şahin Altmış'ın bir yıl önce Şırnak'a tayin edildiği kaydedildi.

Son Güncelleme: 13.09.2015 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.