04 Mayıs 2016 Çarşamba 17:38
Sporcular Darende'de Rafting Yaptı

Malatya Ekstrem Dağcılık ve Doğa Sporları Derneğinin düzenlediği etkinlikle sporcular, Darende ilçesinde rafting yaptı.

Malatya Ekstrem Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği üyeleriyle, Zirvem Dağcılık Kulübü üyeleri, Darende ilçesinde gerçekleştirilen rafting etkinliğinde bir araya geldi.

Darende'de rafting heyecanı yaşayan sporcular, ayrıca Levent Vadisi'ni gezdi.

Malatya Ekstrem Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Mahir Karakaya, yaptığı açıklamada, Levent Vadisi'nin eşsiz güzelliğinin karşısında kahvaltı yaptıklarını belirterek, çok güzel bir etkinlik geçirdiklerini kaydetti.

Milli dağcı Doğa Palut ile 6-8 Mayıs tarihlerinde proje yaparak Levent Vadisi'ndeki tırmanma duvarını hem amatör hem de profesyonellere açacaklarını aktaran Karakaya, tırmanma duvarını 2-5 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek 2. Uluslararası Malatya Foto Kamp’a hazır duruma getireceklerini bildirdi.

Karakaya, ayrıca dernek olarak 15 Mayıs'ta Türk dağı yürüyüşü, 22 Mayıs'ta da Beydağı zirve yürüyüşü gerçekleştireceklerini, etkinliklere herkesin katılabileceğini belirtti.

Son Güncelleme: 05.05.2016 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.