20 Şubat 2016 Cumartesi 17:28
Süper Loto Talihlisi Bayisini Sevindirdi

 Milli Piyango İdaresi tarafından oynatılan Süper Loto'nun büyük ikramiye çıkan kuponun oynandığı bayinin sahibi, iş yerine afiş astı.

Saray Mahallesindeki Süper Loto Bayisi sahibi Nevzat Gür, ikramiye tutarı olan 1 milyon 351 bin 332 lira 20 kuruşun kendi bayisinden oynanan kupona çıktığını belirtti.

Şu ana kadar talihlinin kendisine ulaşmadığını aktaran Gür, büyük ikramiyenin kendi bayilerinde oynandığını duyan Malatyalı vatandaşlarda bir heyecan oluştuğunu anlattı. Müşterilerinin kendisine gelerek "Büyük ikramiyeyi kim tutturdu, nerede oturuyor?" gibi sorular sorduğunu kaydeden Gür, talihlinin kendisini ziyaret etmesini istediğini söyledi.

Talihlinin ikramiyeyi iyi günlerde harcamasını dileyen Gür, "İnşallah Malatya'ya faydası olur" dedi.

Süper Loto talihlisinin bayisinden çıkması dolayısıyla Gür, bayiye üzerinde büyük ikramiye çıkan rakamlarla ikramiye tutarını bulunduğu ve "Büyük ikramiye bayimizden çıkmıştır" yazılı afiş astı.

Süper Loto Talihlisi Bayisini Sevindirdi

Süper Loto Talihlisi Bayisini Sevindirdi

Süper Loto Talihlisi Bayisini Sevindirdi

Son Güncelleme: 20.02.2016 21:12
Anahtar Kelimeler:
MalatyaSüper Loto
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.