17 Şubat 2016 Çarşamba 16:53
Sur'daki Terör Operasyonu

 Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonda teröristlerin silahlı saldırısı sonucu yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen Astsubay Mehmet Ali Dinç için taziye mesajı yayımladı.

Tüfenkci, mesajında, ailesi Malatya'da ikamet eden Astsubay Mehmet Ali Dinç'in Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki hain terör saldırısında şehit olmasından derin bir üzüntü duyduğunu belirterek, "Devletimiz, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan hainlere fırsat vermeyecek, haklı mücadelesini sonuna kadar kararlılıkla sürdürecektir" ifadelerini kullandı.

Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin güvenliği, ülkenin huzuru ve esenliği için şehit olan kahraman Astsubay Mehmet Ali Dinç'in milletin gönlünde saygın bir yer edindiğini vurgulayan Tüfenkci, mesajında şunları kaydetti:

"Şüphesiz ki milletimiz, kahraman şehidimizi hiçbir zaman unutmayacak, sonsuza kadar saygı ve sevgiyle hatırlayacaktır. Aziz şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve milletimize başsağlığı ve sabır, yaralanan güvenlik güçlerimize acil şifalar diliyorum."

Son Güncelleme: 17.02.2016 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.