01 Mart 2016 Salı 17:58
Tekvandocu Yıldız Kızların Başarısı

 Battalgazi Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübünün tekvandocu kız sporcuları, Anadolu Yıldızları Ligi Tekvando Yarı Final 4. Grup Müsabakaları'nda birinci oldu.

Battalgazi Spor Salonu'nda 26-28 Şubat tarihlerinde düzenlenen müsabakalara katılan sporcular Serap Yavaş, Ayşegül Kaya, Rabia Kaya, Halime Neslihan Kılınç birinciliği, Yağmur Tunç ve Şenay Akgül ise ikinciliği elde etti.

Battalgazi Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı ve Tekvando Antrenörü Cemal Kurhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, düzenli antrenman yaparak başarıya ulaştıklarını söyledi.

Müsabakalarda sporcuların kenti en güzel şekilde temsil ettiğini belirten Kurhan, "Bu başarı 25-27 Mart tarihlerinde Mersin'de düzenlenecek Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Şampiyonası'na katılmamız için gerekliydi. Şampiyonada şehrimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 02.03.2016 20:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.