27 Aralık 2015 Pazar 13:27
Terör Örgütüne Yönelik Operasyon

Malatya'da, terör operasyonlarını protesto etmek isteyen grup ile karşıt görüşlü grup arasında çıkan arbedede 5 kişi yaralandı.

HDP ve DBP Malatya il teşkilatları üyesi grup, Sur, Cizre ve Nusaybin'de uygulanan sokağa çıkma yasağı ile terör örgütüne yönelik operasyonları protesto amacıyla Hafize Özal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin önünde bir araya geldi.

PTT önüne kadar yürüyen grup, burada toplanıp sloganlar attı.

Bu arada yolun karşı tarafındaki karşıt görüşlü bir grup da sloganlar atıp, ıslıklarla bu kişileri protesto etti. Gruptakilerin birbirlerine taş atması üzerine çıkan arbedeye çevik kuvvet ekipleri müdahale etti.

Bu sırada atılan taşlardan yaralanan 3 kişi, ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hafif yaralanan 2 kişi de arkadaşlarının yardımıyla alandan uzaklaştırıldı.

İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal da PTT önüne gelip olayla ilgili bilgi aldı.

Son Güncelleme: 27.12.2015 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.