17 Nisan 2016 Pazar 12:23
Terör Saldırısında Yaralanan Kara'ya Geçmiş Olsun Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Diyarbakır'daki terör saldırısında yaralanan polis memuru Yasin Kara'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Battalgazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahin ve Gürkan, mart ayında Diyarbakır'da 8 polisin şehit olduğu terör saldırısında yaralanan polis memuru Yasin Kara'yı ziyaret etti. Şahin ve Gürkan, Kara'ya geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.

Şahin, güvenlik güçlerinin vatandaşların huzur ve güvenliği için varlarını yoklarını ortaya koyarak, vatan toprağını savunmaya çalıştığını belirtti.

Terör olaylarının yaşandığı illerde halkın devlete desteğinin terör örgütünü bitirme noktasına getirdiğini aktaran Şahin, "Bölge halkımızın bu süreç içerisinde devletimize biraz daha farklı baktıklarını makul bir noktaya geldiklerini görüyoruz, asıl kazancımız da bu. Amacımız o bölgedeki terör unsurlarını bertaraf etmek ve devlet millet kaynaşmasını ciddi bir şekilde tahribata uğratan terör örgütlerinin yapmış olduğu tahribatı bertaraf etmek." ifadelerini kullandı.

Gürkan da teröristlerin gerekli cezayı devletin güvenlik kuvvetlerinden alacaklarını kaydederek, terör saldırılarında yaralananlara acil şifalar diledi.

Yaralı polis memuru Yasin Kara da Şahin ve Gürkan'a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 17.04.2016 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.