01 Nisan 2015 Çarşamba 12:23
TÜBİTAK 46. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması

MALATYA  - TÜBİTAK 46. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Sergisi İnönü Üniversitesinde başladı. 

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışını, Malatya Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik ile bazı öğrenciler kurdele keserek yaptı. 

Malatya'nın yanı sıra Adıyaman, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Mardin, Şanlıurfa ve Tunceli'den 100 projenin yer aldığı sergiyi gezen Kurnaz ve Çelik, bazı projeler hakkında öğrencilerden bilgiler aldı. 

Biyoloji, Coğrafya, Fizik, Kimya, Matematik, Psikoloji, Sosyoloji, Tarih ile Türk Dili ve Edebiyatı alanlarında hazırlanan projeler arasında dereceye girenler, Ankara'da düzenlenecek final sergisine katılmaya hak kazanacak.

 

 

tubitak-46.-ortaogretim-ogrencileri-arastirma-projeleri-yarismasi.jpgtubitak-46.-ortaogretim-ogrencileri-arastirma-projeleri-yarismasi-001.jpgtubitak-46.-ortaogretim-ogrencileri-arastirma-projeleri-yarismasi-002.jpg

Son Güncelleme: 01.04.2015 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.