10 Mayıs 2016 Salı 11:38
Tüik Başkanı Aktaş'tan Çakır'a Ziyaret

Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) Başkanı Mehmet Aktaş, beraberindeki başkan yardımcılarıyla birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

Büyükşehir belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya’da olmaktan mutlu olduğunu belirten Aktaş, Türkiye İstatistik Kurumu olarak kurum içi koordinasyonu teminen yılda iki kere yaptıkları bölge müdürleri ve üst yönetim koordinasyon toplantısını bu yıl Malatya'da yaptıklarını belirtti.

Çakır ise Malatya’da daha çok etkinlik yapılmasını arzu ettiklerini belirterek, "Malatya’nın bölgede daha da büyümesi en büyük hedeflerimiz arasında yer alıyor. Malatya son yıllarda genel manada baktığımızda hem şehirleşme hem de ekonomik anlamda hızla gelişen ve kalkınan bir il. Kayısımız var ama orta ölçekli sanayimiz de hızla gelişmekte. Malatya’nın gelişmesi için bizler de gayret gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

Çakır, Aktaş’a kuru kayısı ile kayısı kristali hediye etti.



 

Son Güncelleme: 12.05.2016 16:31
Anahtar Kelimeler:
ZiyaretMalatyaTUİK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.