25 Nisan 2016 Pazartesi 18:43
Tüik'ten Malatya Valisi Kamçı'ya Ziyaret

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Malatya Bölge Müdürlüğü personeli kurumun 90. kuruluş yıl dönümü dolasıyla Malatya Valisi Süleyman Kamçı'yı makamında ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, TÜİK Malatya Bölge Müdürü Hüseyin Avni Dızman ve beraberindekiler, ziyarette Vali Kamçı'ya çiçek sunarak, gelecek hafta kentte düzenlenecek Türkiye İstatistik Kurumu 24. Üst Yönetim Koordinasyon Toplantısı'na davet etti.

Dızman, 5-7 Mayıs 2016 tarihleri arasında kurum üst yöneticilerinin katılımıyla Malatya'da düzenlenecek olan toplantı hakkında Vali Kamçı’ya bilgi verdi.

Kamçı, ziyaretten ve yapılan bu davetten dolayı teşekkür ederek, etkinliğin Malatya'da yapılıyor olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Son Güncelleme: 25.04.2016 19:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.