13 Nisan 2016 Çarşamba 10:23
Türk Kızılayı'ndan İhtiyaç Sahiplerine Kıyafet Yardımı

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığından ihtiyaç sahibi öğrenci ve velilerine kıyafet yardımı yapıldı.

Şubeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 800 muhtelif kıyafet daha önce tespit edilen Mimar Sinan İlköğretim Okulu, Hanımınçifliği Fatih İlkokulu, Hanımınçifliği Fatih Ortaokulu, Melikşah İmamhatip Ortaokulu, Sadiye Lütfi Evliyaoğlu Ortaokulu'na öğrenci ve velileri için Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Abuzer Ay ve genel hizmet yöneticisi Mehmet Karanfil tarafından teslim edildi.

Şube Başkanı Umut Yalçın, gülen her çocuğun yeşeren bir umut olduğunu belirterek, "Elimizden geldiğince umutları yeşertmeye çalışıyoruz. Kızılay olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da her daim ihtiyacı olanın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu konuda bize güç veren ve yardımlarını esirgemeyen değerli bağışçılarımıza ve okul yönetimlerimize şükranlarımızı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Yapılan yardımlardan dolayı okul yöneticileri Türk Kızılayı'na ve bağışçılarına teşekkür etti.

Son Güncelleme: 13.04.2016 16:00
Anahtar Kelimeler:
Yardım MalatyaKızılay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.