11 Nisan 2015 Cumartesi 10:38
Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümü

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çakır, mesajında, gücünü milletten ve kanunlardan alan Türkiye Cumhuriyeti'nin en köklü kuruluşlardan birisi olan emniyet teşkilatının 170 yıldır vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için çalıştığını belirtti.

Özverili ve başarılı çalışmalarıyla güvenliğin teminatı olan polisin her türlü tehdide karşı vatanına ve milletine hizmet etme noktasında gözünü kırpmadan görevini yerine getirdiğini ifade eden Çakır, mesajında şunları kaydetti:

"Polisimiz, insan hak ve özgürlüklerinin önündeki engellerin kaldırılması, hukukun üstünlüğü prensibinin sosyal ve siyasal alanda egemen kılınmasını sağlamak için çaba sarf etmektedir. Gücünü halktan ve kanunlardan alan polisimiz görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirerek, halkımızın güven ve takdirini kazanmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle polis teşkilatımızın kuruluşunun 170. yılını tebrik ederken görevleri başında şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, bütün emniyet mensuplarımıza aileleriyle sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum." 

Son Güncelleme: 11.04.2015 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.