11 Nisan 2015 Cumartesi 15:03
Türk Polis Teşkilatı'nın 170. yıl dönümü

MALATYA  - Darende İlçe Emniyet Müdürlüğünce Türk Polis Teşkilatı'nın 170. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, Sivas Devlet Türk Halk Müziği (THM) Korosu, konser verdi.

Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen konserde şef Solmaz Kadıoğlu yönetimindeki koro, Türkiye'nin farklı yörelerinden seçilen türküleri seslendirdi.

İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse, polisliğin zor ve fedakarlık gerektiren bir meslek olduğunu söyledi. Köse, meslektaşları ile ailelerinin moral ve motivasyonun artırmak, ilçe halkının da hoş vakit geçirmesini sağlamak için bu etkinliği düzenlendiklerini  belirtti.

Konserin sonunda Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, şef Solmaz Kadıoğlu’na çiçek verdi. Darende Belediye Başkanı Gürsel Eser de Kadıoğlu ve ekibine kayısı hediye etti.

Konsere, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Rauf Özgenç, Cumhuriyet Savcısı Fatih Yol, kamu kurumlarının ilçe yöneticileri, sivil toplum örgüt yöneticileri, polisler ve aileleri katıldı.

Son Güncelleme: 11.04.2015 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.