11 Nisan 2015 Cumartesi 13:36
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümü

MALATYA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Çalık, mesajında, kurulduğu 1845 yılından bu yana sürekli kendini yenileyen ve geliştiren polis teşkilatının, Türkiye Cumhuriyeti'nin en köklü ve en temel kurumları arasında yer aldığını belirtti.

Verdiği güven ve cesaretle toplumsal huzurun en büyük teminatı olan emniyet güçlerinin, fedakar duruşu ile toplumun her kesiminin takdirini topladığını vurgulayan Çalık, kamu düzeninin sağlanması adına yasaların uygulayıcısı, kişisel ve toplumsal özgürlüklerin koruyucusu olarak gece gündüz demeden çalışan emniyet güçlerinin, milletten aldığı destekle kendisine verilen görev ve sorumlulukları her koşulda en iyi şekilde yerine getirme gayretinde olduğunu ifade etti.

Polis teşkilatının Türkiye için sarf ettiği gayretlerin her türlü takdire şayan olduğunu kaydeden Çalık, şöyle devam etti:

"Emniyet güçlerimizin koruyucu kalkanı altında yer alan bizler de teşkilatımızın huzur sağlayıcı çalışmalarını kolaylaştırmalı ve kendi polisimizin ilk olarak vicdanımız olduğunu unutmamalıyız. Gece gündüz ayırt etmeksizin her türlü tehlike karşısında bizlere siper olan teşkilatımıza yardımcı olmalı ve kolaylaştırıcı rol üstlenmeliyiz. Bu düşüncelerle emniyet teşkilatımızın tüm mensuplarının 170. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, teşkilatın her kademesinde hizmet vermiş şehit polislerimizi rahmetle anıyorum. Görevleri başındaki fedakar polislerimize de çalışmalarında başarılar diliyorum."

Son Güncelleme: 11.04.2015 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.