25 Nisan 2015 Cumartesi 17:10
Üç çocuğuyla eşinin yolunu gözlüyor

MALATYA  - Battalgazi ilçesinde eşiyle tartıştıktan sonra evi terk eden 29 yaşındaki 3 çocuk annesi kadından 33 gündür haber alınamıyor.

Göztepe Mahallesi'nde yaşayan Mehmet B. (33), gazetecilere yaptığı açıklamada, 23 Mart akşamı karısı Derya B. ile (29) tartıştıklarını söyledi.

Tartışmada bazı mutfak gereçlerine zarar verdiğini, eşinin o gece yemek yemediğini anlatan Mehmet B, "Ertesi sabah masanın üzerine para bıraktım 'yiyecek, içecek ne varsa alırsın' dedim. 'Tamam' dedi, bir şey söylemedi. Daha sonra işe gittim. Sonra da komşum telefonla aradı 'Derya gitti' dedi. Baldızıma, 'Ben yapamıyorum gideceğim' yazılı bir kağıt bırakmış. O telaşla sağa sola baktım. Babaannesinin yaşadığı köye gittim. Hiçbir şekilde kendisine ulaşamadım" diye konuştu.

Mahalledeki okulun ve çarşıdaki bazı marketlerin güvenlik kamerası görüntülerine baktığını ifade eden Mehmet B, görüntülerde eşini çevre yolda gördüğünü ancak izine ulaşamadığını belirtti.

Eşinin evden ayrıldıkta bir süre sonra gizli numaradan baldızını arayarak iyi olduğunu söyleyip telefonu hemen kapattığını anlatan Mehmet B, "Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir gören, duyan varsa Allah rızası için bilgi versinler. 12, 10 ve 3,5 yaşında 3 çocuğum var. Babamlarla beraber kalıyoruz. Evimi taşımadım. Bir gün geri geleceğini bekliyorum. Geleceğine de inanıyorum" dedi.

Mehmet B, karısının kan pıhtılaşması rahatsızlığı olduğunu bu yüzden İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde belli aralıklarla tedaviye gittiğini dile getirerek, "Kan ilacı alıyordu. Nefes darlığı nedeniyle günde bir sefer hava alıyordu. Hastaydı. Tedavisini sürdürüyorduk. Başına bir iş mi geldi? Başkaları tarafından kaçırıldı mı? Onu da bilmiyorum. Ne yapacağımı ben de bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Eşinin evden ayrıldığı gün polise haber verdiğini ancak bugüne kadar olumlu ya da olumsuz bir haberin kendisine gelmediğini belirten Mehmet B, "Bir gören, duyan olursa beni ya da emniyeti arasın. Çocuklarımın annesiz kalmasını istemiyorum" ifadesini kullandı.

Çocuklardan Sefa (12), çok sevdiği annesinin bir an önce eve dönmesini istediğini söyledi. Senanur ise her gün annelerinin geleceği umuduyla beklediklerini dile getirerek, "Annem eve gelsin başka bir şey istemiyorum. Annemi çok özledim, ne olur gelsin" dedi.

Üç çocuğuyla eşinin yolunu gözlüyor

Üç çocuğuyla eşinin yolunu gözlüyor

Üç çocuğuyla eşinin yolunu gözlüyor

Üç çocuğuyla eşinin yolunu gözlüyor

Üç çocuğuyla eşinin yolunu gözlüyor

Son Güncelleme: 25.04.2015 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.