13 Haziran 2015 Cumartesi 15:10
Uluslararası Malatya Fotokamp Projesi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Gülpınar Akbulut, Uluslararası Malatya Fotokamp Projesi kapsamında katılımcılara Levent Vadisi'ni anlattı. 

Malatya Fotoğraf ve Sinema Derneği (MAFSAD) tarafından düzenlenen ve Fırat Kalkınma Ajansının desteğiyle hayata geçirilen “Uluslararası Malatya Fotokamp Projesi” kapsamında söyleşi düzenlendi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Akbulut, katılımcılara, Fotokamp'ın düzenlendiği Levent Vadisi'ni anlattı. Vadinin jeolojik ve jeomorfolojik yapısı hakkında bilgiler veren Akbulut, Levent Vadisi hakkında uzun yıllar çalıştığını ve vadinin önemli bir jeopark alanı olabileceğini belirtti.

Katılımcıların jeoparkla ilgili sorularını da yanıtlayan Akbulut, bu büyük organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen MAFSAD yetkililerine teşekkür etti. 

Son Güncelleme: 13.06.2015 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.