29 Nisan 2015 Çarşamba 13:36
Üniversite öğrencilerinden Gürkan'a ziyaret

MALATYA - İnönü Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Battalgazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gürkan, ziyarette, üniversite ile şehir arasındaki ilişkilerin, köprülerin kurulması ve trafiğin düzgün bir şekilde işlemesi gerektiğini belirtti.

Öğrencilere çeşitli önerilerde bulunan Gürkan, "Öğrenci topluluğu olarak sizleri zaman zaman bir ideolojik alana  kanalize etmek isteyenler olabilir. Bir siyasi partinin fanatiği yapmak isteyenler olabilir. Cemaatin, cemiyetin, meşrebin, tarikatın içine dahil etmeye çalışabilirler. Sakın bunlara itibar etmeyin. Herkesten bir şeyler alın ama kendi değerlerinizi yitirmeyin. Değerler bizler için önemlidir ve kutsaldır. Kişinin belleği, kimliği ve hafızası önemlidir. Sizler zihninizi başkasına ipotek ettiğiniz zaman o zaman bir anlamı kalmaz" ifadelerini kullandı.

Üniversitelerin gelişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Gürkan, belediye olarak Türkiye'deki diğer belediyelerden farklarının üniversite kurma aşamasında olan bir belediye olmaları olduğunu kaydetti. 

Üniversite öğrencilerinden Gürkan'a ziyaret

Üniversite öğrencilerinden Gürkan'a ziyaret

Son Güncelleme: 29.04.2015 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.